donderdag 5 augustus 2010

4 Augustus Yes, back online

Ja, het heeft even geduurd maar het is gelukt, wij hebben weer internet vanuit het huis en dat geeft meteen weer voldoende stof om het blog van vandaag te vullen want echt gemakkelijk ging het niet.

Vanmorgen heb ik dus weer met Melissa van Global gesproken, zo langzamerhand begint het op het verhaal van onze bank te lijken (details daarover zal ik een ieder besparen) want Melissa wist meteen wie ik was: de dame van het internet. Zij dacht dat alles opgelost moest zijn maar neemt direct contact op met onderhoud en de cable guy en zal mij terug bellen. Ik ben in de tussentijd mijn andere blogs aan het uploaden geweest op de alternatieve plek als zij nog steeds niet heeft teruggebeld en daarom waag ik nog maar een telefoontje na Melissa, tenslotte is het een gratis telefoonlijn. Bij Global word ik in de wacht gezet want iedereen wil toch echt dat ik Melissa spreek en niet mijn hele verhaal weer opnieuw hoef te doen, prima service of durven zij mij niet te woord te staan?:)

Melissa heeft contact gehad met cable guy en het zou volgens hun toch echt gewoon moeten werken, maar dat doet het dus echt niet. Zij gaat zorgen dat het in orde komt, en wij worden op een gegeven moment op onze huistelefoon gebeld door de cable guy. Hij heeft gisteren met de onderhoudsman de router neergezet en hij begrijpt niet waarom het niet werkt. Aangezien Wim best handig is met computers begrijpt de cable guy na het gesprek met Wim dat het echt niet een kwestie is van onkunde van onze kant en hij vraagt wanneer het uitkomt als hij langs komt want onze computer mag hij best gebruiken in het bijzijn van onderhoud maar alles is natuurlijk in het Nederlands en dat gaat toch niet werken. Wij spreken af dat wij om 18.00 weer in het huis zullen zijn en dan komt hij langs.

Wij waren vandaag van plan om rustig aan te doen en nog wat te gaan shoppen bij Wallmart/Disney winkel/Target en nog even naar Prime Outlet te gaan voor een bezoek aan Tommy Hilfiger voor de kids, dus wij gaan op pad. Bij Wallmart kopen wij de extra koffer voor de terugweg (ik moet nog wel even via internet, als dit weer werkt, checken of de maten niet te groot zijn) en nog wat t-shirts om de koffer te vullen. Ook hebben wij vanmorgen bericht ontvangen dat Danielle, nichtje van Wim, de trotse moeder is geworden van Liam en Sean, dus ook voor deze nieuwe kornuiten kopen wij iets leuks. Daarna naar Tommy Hilfiger waar nog de nodige vulling voor in de koffer wordt gehaald bestemd voor de kinderen en ook nog voor Wim een spijkerbroek, dan nog een pitch-stop bij de Disney shop waar wij bij de kassa vernemen dat de kortingsbon van 20% alleen geldt tot 12.00 (staat ook keurig netjes vermeld op de bon, maar er overheen gelezen) en waardoor wij de aankoop uitstellen tot morgen want de korting is de moeite van het wachten waard!

Stipt 18.00 zitten wij op de bank in het huis, nemen de kinderen een plons in het zwembad en om 10 over 6 staat de cable guy: Tom voor de deur. Na een aantal dingen geprobeerd te hebben gaat hij bellen met de technische dienst want het internet krijgt hij ook niet aan de gang, na ruim 3 kwartier is de oplossing gevonden, er stond ergens een beveiling verkeerd, waardoor er een andere code gebruikt moest worden dan degene die Tom en ook wij hadden. Tom heeft meerdere keren aangegeven hoe vervelend hij het vond omdat hij ook degene was die gisteren de router had neergezet en hij echt dit probleem nog nooit is tegen gekomen. Met Tom gesproken over verschil van kosten tussen Nederland en USA, over Disney en heel tevreden de deur achter hem dicht gedaan toen hij wegging want wij hebben weer internet!! Yes!

De kids waren inmiddels boven aan het spelen en die gaven aan dat zij vanavond wel terug wilden naar de chinees, en aangezien wij daar heel goed gegeten hadden, gaan wij dit doen. Wij eten weer prima bij dit buffetrestaurant met veel vis (garnalen) en maken daarna nog de dag compleet met een bezoek aan de Target voor de Star Wars poppetjes die Ronald (en Wim) zo graag wil hebben. Natuurlijk moet thuis de buit nog worden uitgepakt en is het dus al snel toch weer laat, maar ik kan gelukkig vanavond gewoon het blog tikken en plaatsen. Welterusten en tot morgen!

PS: vanaf morgen ook weer foto’s om de lappen tekst wat op te leuken

5 opmerkingen:

Teleton zei

Tom: helpt je de digitale snelweg op!

mama zei

Hoi L.
Nou nou het is dan uiteindelijk toch gelukt met het internet, maar jullie hebben toch leuke dingen gedaan, shoppen enz. Leuk dat Danielle bevallen is en alles goed is gegaan. Geniet nog van de komende dagen, want in Nederland is het weer niet zo best, liefs P en M O en O xxxx.

Anoniem zei

Hai hai, blij jullie verhalen weer te kunnen volgen. Zo hebben we een soort van extra vakantie. Zo te lezen hebben jullie een heerlijke tijd. Nog heel veel plezier de komende dagen. MDMD

Rick, Sunshine State zei

Dat is mooi, nu kunnen we elke dag genieten van een dossis: Wim Mariska Ronald en Chantal in Florida...

Zo dat scheelt wel zeg om nog even terug te gaan voor 12:OO. Die 20% zou ik ook even meepakken jullie hebben helemaal gelijk!!

Twinmom1995 zei

Leuk hoor een tweeling in de familie ;-) Gefeliciteerd.
Gelukkig is het eindelijk met het internet gelukt!