woensdag 4 augustus 2010

4 Augustus: tussenbericht

Nog steeds geen internet in het huis dus via een alternatieve weg nu de berichten van afgelopen 3 dagen geplaatst, heel onhandig maar wij hopen dat jullie ons blijven volgen, dus zie beneden voor onze avonturen van afgelopen dagen, voorlopig zonder foto’s want de leukste zijn via de Disney pas gemaakt en moeten binnengehaald worden via ….. het internet.

Liefs, Mariska

6 opmerkingen:

Anita zei

Heh, wat vervelend voor jullie van dat internet. Toch leuk om nu jullie afgelopen dagen in 1x te lezen, wat een heerlijke dingen hebben jullie gedaan. Nog maar een paar dagen dan kunnen wij ook eindelijk naar Florida. Ik hoop dat de buien dan meevallen en dat het ook wat rustiger wordt.
Heel veel plezier nog en geniet maar lekker,
groetjes,
Anita (Tans4USA)

Teleton zei

Zo is dat Anita, niks mis met een driedubbele dosis WMR&C voor de thuislezertjes. Maar uit eigen ervaring weet ik dat het vervelend is om een paar daagjes zonder internetaansluiting te zitten.

Een mens is vindingrijk, dus je hebt ook weer een oplossing voor dit probleem gevonden. En zo kunnen wij alsnog lezen dat jullie je prima vermaken en dat jullie no lang niet van pijn om naar huis te gaan!

mama zei

Hoi L
Fijn weer iets van jullie te lezen vervelend is het wel dat de internet verbinding niet optimaal is, maar dan hebben wij nog iets in het verschiet (foto's), Verder vermaken jullie je uitstekend wat een pracht van een vakantie, liefs P en M O en O xxxx.

Twinmom1995 zei

Balen dat het niet lukt met het internet in de villa zeg.
Je bent zo gewend aan internet dat je het al snel gaat missen, vooral voor het nieuws, blijf je toch een beetje op de hoogte wat er allemaal in ons kikkerlandje gebeurd. Eigenlijk is het nog erger omdat je je blog niet bij kan houden....hopelijk gata het snel wel lukken, succes hiermee.

Rick, Sunshine State zei

He balen is dat, ik ben wel weer bij met lezen. Jullie moeten echt terug voor Soarin hoor. Echt een hele gave attractie, de kers op Epcot in mijn ogen.

Groetjes

Rick

Ik hoop dat jullie internet het snel weer doet !!!

Anoniem zei

Ik vond het opeens al zo stil van jullie kant. Maar gelukkig ben ik weer helemaal bij gelezen. Hopen dat het nog iets gaat worden met dat internet.