maandag 19 juli 2010

18 juli Nu al de leukste vakantie ooit!!

Ik denk dat wij allemaal afgelopen nacht wel meerdere malen wakker zijn geworden en om 6.15 kunnen wij niet meer slapen en gaan eruit. De kinderen spelen wat en Wim en ik gaan kijken of wij op internet kunnen en bepalen wat wij vandaag gaan doen.

Na een redelijk ontbijt in het hotel gaan wij op pad en verkennen de omgeving en gaan jawel de eerste aankopen doen.

Wij kijken onderweg onze ogen uit, zien vele leuke dingen want veel restaurants en winkels zien er uit als geweldige kunstwerken (het omgekeerde huis!) en als wij Wallmart binnen komen denken wij allemaal dat wij in luilekkerland zijn aangekomen, het o, die is leuk o, mam kijk hier eens is niet van de lucht. Wij beperken ons tot het hoognodige omdat wij eerst deze week gaan rondtoeren en daarna uitgebreid kunnen gaan shoppen als wij terugkeren. Dus de OFF (muggenspul voor in de Everglades) poncho’s voor de regenbuien (waarbij ik jaloers ben op Chantal omdat zij een mooi exemplaar van Tinkerbell heeft en ik genoegen moet nemen met Minnie Mouse) drinken en een TomTom worden aangeschaft.

Na meerdere winkels te hebben bezocht en wat gegeten te hebben in de Foodcourt op Florida mall zijn de kinderen er nu al over uit, dit wordt de leukste vakantie ooit!!!

Wij gaan terug naar het hotel voor een duik in het zwembad.

P1010057

Aan het einde van de middag gaan wij naar Carla, Rini en Mai, die dichtbij in een hotel zitten. Na gezellig gekletst te hebben over hun en onze ervaringen tot nu toe, tijd om een hapje te gaan eten. Ronald heeft duidelijk last van een jetlag want hij is regelmatig duizelig dus wij besluiten om goed te gaan eten en willen naar Olive Garden. Het is een drukte op de International drive dus het stukje wat normaal 5 minuten duurt neemt ruim 25 minuten in beslag. Het blijkt dat wij nog geen ervaren reizigers in deze regio zijn, want zondagavond zonder reservering bij Olive Garden levert een minimale wachttijd op van 50 minuten. Ook al ziet het restaurant er heel erg gezellig uit, dat doen wij nu maar even niet. Uiteindelijk belanden wij in een prima steakhouse Black Angus waar Wim zijn 1e T-bone steak scoort en waar Ronald na het eten van een sirloin steak ook weer wat kleur op zijn gezicht krijgt.

P1010064

P1010063

Na een geslaagde avond wensen wij elkaar nog een hele fijne vakantie, want onze reisschema’s lopen precies contra dus wij zien elkaar pas weer in Nederland.

In het hotel vallen de kinderen vlot in slaap en wij zullen zien hoe laat wij morgen wakker worden om te vertrekken richting Miami.

4 opmerkingen:

Rick, Sunshine State zei

De stemming zit er in ieder geval helemaal in, dat spat van mijn scherm af. En ... dat is heeel leuk om te lezen.

Nou heeel veel lol richting Miami en wij lezen mee hoor !!

Teleton zei

Zo, de kop is er af. Het monster is goedgekeurd; de partij kan worden verstuurd hoor. Kom maar op met die (rond)reisavonturen!

mama zei

Hoy lieverds,
Geweldig, wat jullie nu al beleven, dit wordt echt wel een top vakantie, xxxx Papa en Mama.

mama zei

Laat even weten of mijn reactie goed is aangekomen, M.