zaterdag 31 juli 2010

30 juli Extra koffer gezocht

Vanmorgen lekker uitgeslapen en uitgebreid thuis ontbeten, waarna wij gaan shoppen bij Prime Outlet.

De uren vliegen voorbij en de hoeveelheid tassen groeien, eindresultaat een bed vol met nieuw aangeschafte kleren,

P1010474

dus een extra grote wagen laten kom om de aankoop te vervoeren

P1010424 (geintje), maar wij zullen wel nog een extra koffer moeten kopen om alles mee te kunnen krijgen en geeft mij een goede reden om nog een keer in mijn eentje te gaan shoppen, want vandaag is voor iedereen wat gescoord behalve voor mijzelf, dus die schade moet ik nog inhalen.

Wij lunchen laat en gaan daarna de middag en avond nog terug naar Seaworld, want Wim en Ronald moeten hun dagelijkse portie “thrill” nog hebben en na het Kraken, gaan zij ook nog  in de Manta en deze vinden zij het heftigst van alle attracties tot nu toe. Je hangt hier als het ware onder de vleugels van een rog, dus met je voeten “los”.

P1010427P1010461

P1010462

Chantal en ik genieten in de tussentijd van de Zeeleeuwen en Ottershow (erg leuk en inderdaad Teleton ook de “clown” vooraf is erg goed), nemen een kijkje bij de zeeleeuwen, de pinguins, de haaientunnel en het aquarium. Uit de laatste ben ik moeilijk weg te halen, ik vind het heel erg mooi om onder de roggen door te lopen, prachtig! P1010456

Vervolgens gaan wij met zijn vieren de helikopter simulator in voor de vlucht over Antartica, het enorme gegil van de medepassagiers, (die blijkbaar niet zoveel gewend zijn of beginnen wij er aan gewend te raken?) neemt een gedeelte van de effecten voor ons weg.

Daarna door om een plek te vinden voor de avondshow van de orka’s Shamu Rocks, ruim een half uur van te voren aanwezig is eigenlijk nog niet vroeg genoeg. Aangezien wij gisterenavond al laat doorweekt zijn geworden, besluiten wij niet in de “soak zone” te gaan zitten maar iets verder achteraan in het midden. Wij vinden nog een redelijke plek en gaan zitten, voor en achter ons en opzij zitten al mensen en een stank omringt ons als wij gaan zitten. Er zit iemand achter ons die of heel erge zweetvoeten heeft of zoals Ronald beweert diegene heeft het vast van angst in zijn broek gedaan toen hij in de Manta zat. Gelukkig wordt er om ons heen flink wat patat gegeten zodat wij die lucht ruiken ipv de andere stank. Er is in de omtrek geen andere plek meer dus wij blijven zitten. Deze show van de orka’s is echt super, de combinatie van muziek en licht en de hoeveelheid orka’s die in het bassin zitten zijn echt heel indrukwekkend. Wim had zijn camera niet mee, dus de foto’s zijn van duidelijk mindere kwaliteit maar het beeld staat op ons netvlies.

P1010472

PS: kunnen ze die orka die nu in het Dolfinarium zit niet proberen te houden en daarna ook te gaan trainen?

4 opmerkingen:

Teleton zei

Een heerlijk dagje SeaWorld met alles d'rop en d'r an. Ook leuk voor de thuislezers hoor; het feest van de herkenning!

mama zei

Hoi L.
Weer een geweldige dag en wat durft Ronald niet meer, L P en M O en O.

Rick, Sunshine State zei

lekkere dag een dan ook nog even seaworld als toetje, helemaal leuk.

Gaaf die limo trouwens, gelukkig heb je die niet mee want waar parkeer je die....

Anoniem zei

Hee ik zie daar op bed een Nike t-shirtje liggen dat ik ook heb aangeschaft.

En wat hebben jullie een heerlijke dag in Sea World gehad. Leuk om te lezen hoor. Geniet lekker verder.