zondag 1 augustus 2010

31 Juli Geslaagde herkansing Disney Hollywood Studios

Na eerder deze week door de enorme drukte slechts 1,5 uur in de Disney Studios te hebben doorgebracht gaan wij vandaag een herkansing aan om dit park te bezoeken.

Bij aankomst staan wij met de auto eerder in de rij dan vorige keer en dat terwijl wij niet echt vroeg zijn, dus dat is het eerste gunstige voorteken.

In het park is het aanzienlijk rustiger, er zijn nog gewoon fastpassen te krijgen voor Toy Story maar de wachttijd is 45 minuten dus wij gaan in de rij, want dit is een van de nieuwste en drukbezochte attracties. Wij staan binnen in een lekkere koele ruimte met allemaal kinderspeelgoed om ons heen, leuk gemaakt en de tijd gaat snel voorbij, na een half uur hebben wij ons met een 4D bril op prima vermaakt in deze schietattractie en is Wim uiteraard met grote voorsprong de winnaar van ons vieren (niet te verslaan die man).

P1010476

Wij doen de tour van de historie van Walt Disney, wat heeft die man met zijn muis toch veel te weeg gebracht :) en daarna de Narnia Journey die wat tegenvalt bij alle andere spektakels. Wim heeft in de tussentijd terwijl wij  in de rij stonden bij Toy Story fastpassen geregeld voor de Aerosmith rollercoaster, waardoor dat onze volgende stop wordt. Ook al is Chantal hier al meerdere keren in geweest in Disney Parijs als wij bij het vertrekpunt staan wil zij er niet in en die kans grijp ik met beide handen aan om met haar uit de rij te gaan (voor mij hoeft het ook niet zo) en wij gaan naar de show van de kleine zeemeermin als Wim en Ronald in de Tower of Terror gaan. In de laatste is Ronald nog nooit in Disneyland Parijs geweest, maar na alle ervaringen van afgelopen weken gaat hij ook dit avontuur niet uit de weg. Hij vindt hem heftig maar de manta van Seaworld is toch tot nu toe de allerheftigste volgens hem.

Ook de show van Indiana Jones bekijken wij (en deze is volgens mij nog exact gelijk als in 1991, als wij thuis zijn de oude videoband maar eens bekijken) Wij zien een stukje van de Jedishow waar Ronald van de week heel lang voor in de rij wou gaan staan en constateren dat de meeste kinderen die meedoen wel heel erg jong zijn, dus Ronald hoeft niet mee, wel gaan wij Star Tours nog even want deze blijft altijd in trek bij ons. Na nog met Mickey op de foto te zijn geweest gaan wij nog een keer in de rij staan voor een extra rondje 4D schieten in Toy Story waarna wij alles in het park gedaan hebben wat wij wilden doen en aftaaien naar het huis voor een duik in het grote zwembad.

P1010508

P1010512

Sávonds gaan wij chinees eten, een buffet dat echt prima smaakt en waarvan de kinderen al na een paar dingen proeven aangeven dat ze nog een keer hier willen eten en dat heeft niet alleen te maken met de 5 soorten ijs die bij het toetjesbuffet te vinden is. Vooral Ronald doet zich tegoed aan de verschillende soorten garnalen en Chantal doet het zelfde met de verschillende soorten kip.

P1010514 P1010516

P1010515

Om het eten te laten zakken lopen wij nog een rondje in Target (zo groot dat het bijna een 4daagse afstand wordt), totdat wij de omroepster horen zeggen dat zij om 23.00 gaan sluiten en dat het 22.45 is. Wim rekent het Star Wars shirt af dat wij in dit rondje lopen niet konden laten liggen en wij zijn 5 minuten later thuis, waarna wij deze dag weer kunnen afsluiten met het optekenen van dit blog.

7 opmerkingen:

Teleton zei

Klopt helemaal hoor, Indiana Jones is geen spatader veranderd, om met Herman Finkers te spreken. Maar ondanks dat, hebben jullie je prima vermaakt, zo te lezen.

Danielle zei

Hoi vakantiegangers!
Ik moest even bijlezen hoor, maar wat een leuke avonturen hebben jullie beleefd! En wim de foto's van de dolfijnen en orka's vind ik echt super! Net uit een boekje!
Geniet nog lekker van de vakantie!
Liefs Danielle en Roland

Rick, Sunshine State zei

Nou dat leest lekker weg, jullie hadden een te gekke dag. De Indiana Jones Show blijft wel goed huh? De Studio's is toch anders in Florida... Heeerlijk daarna nog even zwemmen in het zwembad..

Life is good, jullie hebben het heerlijk!

Anoniem zei

Wat fijn zeg dat jullie nu wel alles hebben kunnen doen in de Hollywood Studio's. Al die jaren hebben wij juist het weekend vermeden omdat we dachten dat het dan extra druk zal zijn, maar het blijkt nu voor jullie en ons dus heel goed uit te pakken.
Fijne dag hebben jullie dus ook weer gehad.

Marja en Tony zei

Ook wij hadden het gisteren een stuk rustiger in IOA en hadden eigenlijk altijd gedacht dat je de parken in het weekend moest vermijden, nou, niet dus!
Vonden jullie het ook zo ontzettend heet???

Anoniem zei

Hoi luitjes. hier ff een berichtje vanuit Belgie.Mooie verhalen en mooie fotos.leuk om te lezen.Het feest der herkenning zal ik maar zeggen.Vergeet je de fantasmic show in hollywood studios niet!!!
Nog heel veel plezier daar en een kus voor minnie. Grt Mar Bel en kids. PS leuk he die toy storie

mama zei

Hoi L.
Even een berichtje uit het natte Holland. Wij hopen dat jullie het beter treffen in Florida hier is het momenteel herfst, verder alles kits liefs P en M O en O xxxx.