vrijdag 23 juli 2010

22 juli Lange autodag

Lekker uitgeslapen tot 8 uur, na de geweldige ervaringen van gisteren wel even nodig, waardoor wij vandaag wat later op pad gaan, terwijl wij een lange autodag in het vooruitzicht hebben. Maar voor wij vertrekken van Key West, eerst nog een stop bij Southern Most point, want het kan natuurlijk niet zo zijn dat wij op Key West zijn geweest en hier niet zijn geweest.

Jammer dat wij al vanaf de Keys vertrekken, want wij hebben hier genoten en hadden best nog wat meer tijd hier willen vertoeven in deze relaxte sfeer, maar dan hebben wij een goede reden om terug te komen :).

Om 10 uur stappen wij in en geeft de Tomtom een verwachte aankomsttijd op onze bestemming aan van 18.00 uur. Nu hebben wij geen klachten over de navigatie maar de tijdsindicatie klopt niet altijd dus wij gaan ervanuit dat dit gunstiger gaat uitpakken, ook al zullen wij wel vandaag het grootste gedeelte van de tijd in de auto door brengen.

Wij rijden een iets langere route maar wel een hele mooie, dwars door de Everglades en zien verschillende picknickplekken, waar wij gewaarschuwd worden voor de alligators en panters.

Vlak voor aankomst in Fort Myers Beach, zien wij een flamingo (altijd mooi die vele roze kleuren) en arriveren om 17.00 in ons hotel Lani Kai, het hotel staat echt aan het strand en alle kamers hebben zeezicht. In dit hotel blijven wij 2 nachten en dat gaat helemaal lukken.

Foto’s van een mooie picknickplek en het hotel volgen morgen, want ik zit nu in de lobby van het hotel om het blog van gisteren en dat van vandaag er op te zetten waarna wij een hapje gaan eten.

Voor degene die ook een dezer dagen deze kant op komen, een hele goede vlucht toegewenst, voor de thuisblijvers blijf ons vooral volgen want wij vinden het heel leuk om jullie reacties te krijgen en om met de woorden van Ursul de Geer af te sluiten voor vandaag: HET IS HIER FANTASTISCH

3 opmerkingen:

Rick, Sunshine State zei

Hé mensen ,

Wat een machtige dagen hebben jullie tot nu toe zeg.
Gaaf zo met zwemmen met de dolfijnen, en wat een goed idee om de boat te huren. Oh life is good bij jullie..

En nu ook heerlijk in hotel aan het strand... Prachtig!!


Stik jaloers lees ik mee hihi.
Nou geniet lekker hoor we lezen mee..

Theo zei

Hoi Luitjes

Wat een fantastische vakantie tot nu toe.
Jullie genieten volop zie ik en daar doe je het ook voor.

Nog veel plezier en ik blijf jullie volgen


theo

Anoniem zei

hoi daar in u.s.a.
ik ben zo jaloers op jullie,wat en gaaf vacantie.kan niet wachten tot de volgende ritje.
groetjes jill