zondag 16 mei 2010

voorbereidingen voor vertrek

Nog 2 maanden te gaan, dus het wordt nu tijd voor de echte planning en dus ook voor een blog!

Tickets zijn al een tijd geleden geboekt, wij vliegen op 17 juli met Martinair, MP 635 rechtstreeks naar Orlando.
Op aanraden van vrienden hebben wij comfort class geboekt, kost wat maar dan heb je ook wat! Naast extra ruimte weten wij nu ook al welke stoelen wij in het vliegtuig hebben want die zijn zowel voor de heen als terugreis al gereserveerd.

Bij aankomst op Orlando hebben wij een auto gehuurd via usareisen bij Alamo en gaan wij er vanuit dat er een mooie mid-suv voor ons klaar staat. Belangrijkste waarschuwing is dat de autoverhuurders zich altijd sterk proberen te maken om je nog eeequinox_eqn extra verzekering of upgrade aan te smeren, maar met het pakket wat wij geregeld hebben is dat echt niet nodig, dus er voor zorgen dat zij ons niets extra's aan smeren!

Na het ophalen van de auto zullen wij de eerste 2 nachten doorbrengen in Ramada Inn Conventie center, waarna wij rond gaan touren, via Miami, naar de Keys om daarna via de golf van Mexico op 24 juli weer neer te strijken in Kissimmee in Windsor Hills in een villa met een "private swimming pool".

townhome    windsor pool

De dagen in Orlando zullen wij dan vullen met bezoekjes aan Disney, Sea world, Universal en Kennedy space center (waar wij helaas geen space shuttle lancering mee gaan maken omdat de lancering van juli verschoven is naar november :(), maar natuurlijk ook met bezoekjes aan de waterparken en niet te vergeten ook nog wat tijd vrij maken om te shoppen!!!!!

Op 9 augustus vertrekken wij dan weer met Martinair MP 636 terug naar Schiphol, maar zover is het nog lang niet!

Geen opmerkingen: